Viziblezone

Viziblezone-sovelluksen tavoite on parantaa liikenneturvallisuutta mobiilisovelluksen avulla. Testikäyttäjien kesken arvotaan lahjakortteja Jätkäsaaren ravintoloihin.

Kokeilu on päättynyt.

 

Viziblezone havainnoi ja ennakoi tienkäyttäjien liikkeitä ja tunnistaa vaaratilanteita. Jalankulkijalle sovellus tarjoaa tietoa omasta liikennekäyttäytymisestä (esim. tienylityksistä ja askelmääristä) ja voi esimerkiksi laskea kuulokkeiden äänenvoimakkuutta tietä ylitettäessä. Autoilijaa sovellus voi varoittaa kulman takaa saapuvasta jalankulkijasta, kertoa törmäysvaarasta tai saapumisesta alueelle, jolla on paljon jalankulkijoita.

 

Kokeiluun osallistuneiden kesken arvotaan viisi 20 euron arvoista lahjakorttia Jätkäsaaren ravintoloihin. Osallistu arvontaan ilmoittautumalla sähköpostilistalle. Lahjakortit arvotaan 12.8.2020.

 

Viziblezone on GDPR-tietosuoja-asetuksen mukainen, ja sovelluksen keräämä data on anonyymiä. Sijaintitietoja ei yhdistetä puhelimen käyttäjään henkilökohtaisesti, eikä dataa jaeta kolmansille osapuolille. Sovellusta kehittävä Viziblezone on israelilainen yritys.

 

Kokeilu on osa Jätkäsaari Mobility Lab -hanketta, joka edistää sujuvan, turvallisen ja kestävän liikenteen innovaatioita. Lisätietoja kokeilusta antaa projektipäällikkö Janne Rinne ([email protected],  puh. 040-682 0050).

Näin pääset kokeilemaan:

1

Lataa palvelu sovelluskaupasta (Android ja iPhone). Pidä sovellus käynnissä puhelimessa.

2

Ilmoittaudu sovelluksen testikäyttäjien sähköpostilistalle. Saat tietoa kokeilun edistymisestä ja voit osallistua lahjakorttien arvontaan.

3

Käytön aikana lyhyitä kyselyjä sovelluksen tai sähköpostin kautta. Voit vastata halutessasi.

Takaisin kokeluihin