Jätkäsaaren ruuhkasovellus

Kehitä sujuvaa liikennettä Jätkäsaareen – ja ansaitse Woltin lahjakortti!

Koronavirusepidemia on hiljentänyt lauttaliikenteen Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkustusrajoitusten ennen pitkää hellittäessä palaavat myös ruuhkat Jätkäsaareen. Jätkäsaari Mobility Lab kehittää aktiivisesti liikenteen digitaalisia ratkaisuja, jotta siirtymä takaisin normaaliin arkeen on sujuvaa.

 

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua sujuvan liikenteen kehittämiseen. Osallistu siis uusimpaan kokeiluumme, jossa uusia ratkaisuehdotuksia testataan.

 

Pääset kertomaan mielipiteesi siitä, miten itse ruuhkatilanteita parhaiten omassa elämässäsi hallitset ja millaiset digitaaliset ratkaisut auttaisivat arkeasi. Osallistut myös simulaatioon, jossa voit testata omaa käytöstäsi ja sitä, miten erilaiset apuvälineet kohdallasi toimisivat.

 

Mikä parasta, suurimman osan tästä voi tehdä omalta kotisohvalta. Simulaatiossa voit myös jalkautua Jätkäsaareen ja kokeilla miten oma matkantekosi muuttuisi.

 

Kokeilu toteutetaan 15.-22.3. Osallistuminen koostuu yhdestä n. 20 minuutin fokusryhmäkeskustelusta (etäkokous), itsenäisestä kokeiluosioista ja lyhyestä verkkokyselystä. Kaikki osallistujat palkitaan 15 euron arvoisella Wolt-lahjakortilla.

 

Ryhmäkeskustelun jälkeen osallistuminen tapahtuu itsenäisesti oman aikataulun mukaan. Tätä varten sinulla tulee olla käytössä uudehko älypuhelin (Android 8 tai uudempi, iPhone 7 tai uudempi).

 

Koska kiinnostuksen kohteena on ruuhkat, mukaan haetaan ensisijaisesti autoilevia jätkäsaarelaisia, mutta myös muut alueella liikkuvat voivat osallistua.

 

Voit ilmoittautua mukaan kokeiluun ja sinulle sopivaan fokusryhmäkeskusteluun tämän linkin kautta.

Keskustelut järjestetään verkossa seuraavina aikoina:

  • Maanantai 15.3. kello 17.00-17.30
  • Maanantai 15.3. kello 18.00-18.30
  • Tiistai 16.3. kello 15.00-15.30
  • Tiistai 16.3. kello 17.00-17.30

 

Voit valita useamman mahdollisen ajan, mutta osallistut vain yhteen fokusryhmään.

 

Mukaan mahtuu korkeintaan 20 henkilöä. Ilmoitamme fokusryhmäkeskustelun lopullisen ajankohdan ja toimitamme osallistumislinkin sähköpostiste viimeistään maanantaina 15.3.2021.

 

Lisätietoja:
Matias Oikari
Projektisuunnittelija
puh. +358 40 664 8877
matias.oikari(at)forumvirium.fi 

 

Kuva: Suomen Ilmakuva Oy

Näin pääset kokeilemaan:

1

Ilmoittaudu mukaan kokeiluun ja fokusryhmäkeskusteluun tämän linkin kautta.

2

Osallistu itsenäiseen kokeilujaksoon 15.-22.3.. Saat ohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

3

Täytä lyhyt loppukysely ja lunasta Woltin lahjakortti (arvo 15 €).

Takaisin kokeluihin